Opdrachtgevers en samenwerkingspartners

Mindful Matters werkt voor opdrachtgevers in zowel de profit als de non-profit sector. Recent vooral actief voor onderwijsinstellingen, pensioenfondsen, kenniscentra, woningcorporaties, gemeenten en de bouwwereld. 

Voor een uitgebreider overzicht van opdrachten en CV, klik hier.

MooiWerk

Bij grotere veranderopdrachten werk ik nauw samen met collega's die mijn visie en werkwijze delen. Zoals bij MooiWerk. Dit is een samenwerkingsverband van vier bevlogen en betrokken vakmensen die het ontwikkelen van leiderschap tot hun missie hebben gemaakt. De tegenstellingen die deze tijd kenmerken, vragen immers veel van de manier waarop we onszelf en anderen leiden. 

VU

Sinds 2018 ben ik tevens als docent verbonden aan het Amsterdam Center for Management Consultancy van de Vrije Universiteit, waarbij ik de module de adviseur als samenwerkingspartner verzorg.
Daarnaast geef ik samen met dr. M. Flikkema zowel op de VU als incompany de masterclassThe gentle art of helping. Gebaseerd op het gedachtegoed van E. Schein. Gaat in op vragen als Waarom helpen wij zo graag? en Hoe zorg ik dat wat ik doe ook echt helpt? Voor alle helpers, of dit nu adviseurs, schoolleiders, projectleiders of advocaten zijn. 

menu
Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl