Persoonlijke coaching

Hoe haal je het beste uit jezelf en anderen? Hoe kun je soepeler samenwerken, met meer plezier en resultaat? Wil je beweging krijgen in patronen of nieuwe kanten van jezelf ontwikkelen? 

Of je vraag persoonlijk is of werkgerelateerd, coaching biedt je de gelegenheid om uit de waan van de dag te breken. Zodat je jouw antwoorden vindt. Op weg geholpen door onverwachte vragen en werkvormen. Passend bij wie jij bent en waar jij naartoe wilt.

Wat?

Coachvragen waarbij ik eerder coachte, zijn:

Hoe?

Met gevoel en verstand verkennen wij je vraag en de wereld erachter. In de loop van de jaren heb je strategieën ontwikkeld. Je ervaringen hebben ertoe geleid dat je op een bepaalde manier naar anderen en ‘de wereld’ kijkt. Tijdens de coachings nodig ik je uit om opnieuw waar te nemen, andere betekenissen te geven, je kwaliteiten te zien en te (her)waarderen, je inzicht in jouw communicatiestijl en die van anderen te vergroten. Peilers onder mijn werkwijze: ervaringsgericht leren, systemisch werk, transactionele analyse, voice dialogue en associatieve technieken. Ik hecht aan focus op de afgesproken ontwikkelrichting en aan verankering van het geleerde binnen de organisatiecontext.

menu
Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl